Free Web Hosting

Våte historier - wetstories.ueuo.com

 
(<Forige)
(Tilbake)
(Neste>)

Hovedmeny

Historier

Eddie

Fantasy Story
Writer

Geiri

Maiken

Miztyia

RiniB

Runtor86

Sandra

Tisseelsker

Vannmannen


Våte vitser

Linkside

Mail meg:

Tjej gillar att kissa
Ass-wipe nope 2001-04-21 18.40.39


När jag vet att jag ska va ensam hemma så brukar jag se till att jag är kissnödig redan när jag kommer hem och dricker jättemycket vatten och jos för att bli ännu nödigare. Medans jag blir nödigare så brukar jag äta mellanmål, göra läxor eller se på TV och sånt tills jag är jättekissnödig och har svårt att hålla emot utan att kämpa. Sen brukar jag sätta mig på en stol och låtsas att jag sitter på tunnelbanan in till stan och blir mer och mer kissnödig. Ibland kan jag inte sitta still för att jag är så nödig men eftersom folk kan se mig så försöker jag sitta still. Och såtänker jag använda toaletten så fort jag kommer fram för jag vet att det finns en där. Så kommer jag fram och när jag reser på mig (och resar jag på mig hemma såklart men fortsätter att låtsas att jag är inne i stan hela tiden) är det ännu svårare att hålla sig så jag måste ställa benen i kors för att inte kissa på mig fast då tittar folk på mig så det kan jag inte göra och jag börjar gå till toaletterna. Då går jag omkring hemma i huset precis som om jag skulle gå inne i stan. Så kommer jag fram till toaletterna men så är dom stängda och jag känner att jag snart ska kissa på mig så jag får panik och så är jag så kissnödig att jag måste ställa mig med benen i kors igen och hålla med handen. Så måste jag hitta en annan toalett och så går jag iväg ut på stan (då går jag runt i huset på riktigt) Så går jag runt tills jag knappt kan gå utan att kissa på mig och måste stanna och ställa mig med benen i kors och hålla med handen och så låtsas jag att jag är mitt i stan och det inte finns någon toa och folk ser mig hur kissnödig jag är. Så känner jag hur det snart kommer och så får jag riktig panik och börjar gråta. (men jag gråter inte när jag är hemma utan det låtsas jag bara) Och så ser nån och frågar så berättar jag hur det är och så visar dom mig var det finns en toa. Och så går jag dit så fort jag kan men jag måste stanna hela tiden för att inte kissa på mig och till slut så är jag så nödig att det inte hjälper och så plötsligt så kommer det fast jag står med benen i kors och håller med handen men det kommer ändå och så låtsas jag att alla ser och jag skämms så mycket jag bara kan.
Men eftersom jag är hemma och ingen ser och så så är det bara skönt på nåt sätt och så låtsas jag att jag måste åka hem med dom kissiga byxorna och alla ser och jag skäms och skäms allt vad jag kan.

Ibland så låtsas jag att jag sitter på en buss eller tunnebana som stannat på spåret och inte kan komma därifrån och jag sitter där och gör allt för att hålla mig. Och då sitter jag på en stol hela tiden, och till slut händer det.